En hyggelig første uke som blogg

Det er gått 6 morsomme dager siden bloggen ble lansert. I løpet av denne korte tiden har dere feks kunne lese om det nyeste tilskuddet på seriestammen; Annas skjebne, om forfatteren Ellinor Rafaelsen og litt om Australia. Dere har også fått svar på hvorfor det er så vanskelig å si hvor lang en serie er, eller kommer til å bli.

Det at det er 6. dag betyr slett ikke at vi kommer til å ta en hviledag. Derimot synes vi det er en fin anledning til å takke for de ca 5000 gangene dere allerede har klikket innom her. Vi setter også stor pris på at så mange som 5 av dere ønsker å gjesteblogge her selv. Det blir spennende å følge deres innlegg fremover.

Og ikke minst, synes vi det er hyggelig at dere bidrar til å gjøre bloggen mer levende gjennom deres kommentarer.

For noen dager siden la vi også ut en innlegg der vi spurte hva dere synes om bloggen. Mange av dere har alt stemt i pollen, og det ser ut til at dere liker det dere finner her. Men for at vi ikke skal hvile på våre laurbær må dere gjerne fortsette å komme med både ris og ros, og evt annet dere måtte ha på hjertet. Både i nevnte bloggpost, og andre innlegg som kommer.

Fortsatt god lesing!