Filmtrailer Grand Prix – del 2

Vi fortsetter vår lille avstemning for å kåre den beste filmtraileren fra Bjørneby Productions, der det er du som bestemmer hvem som til slutt går seirende ut av NorskeSeriers “Filmtrailer Grand Prix”!

Se også: Filmtrailer Grand Prix – del 1

18 filmtrailere fra våre aktive serier skal i ilden, og hver lørdag framover setter vi her på bloggen opp en delfinale med filmtrailere laget til våre bøker. Vinnerne av delfinalene går videre til den store finalen, som vil holdes om fem uker.

Her er det filmene som står i fokus, og det er kvaliteten på filmen (ikke bokserien) som bør ligge til grunn når det stemmes. Hvilken filmtrailer er best laget?  Hvem har de beste skuespiller-prestasjonene? Hvilken film klarer å vekke din nysgjerrighet?

I andre delfinale deltar fem filmer: Det er I krig og kjærlighet, Odelsjenta, Novemberbarn, Stormvinder, Sønnavind.

Hvilken filmtrailer liker du best? Nederst i bloggposten kan du være med på å kåre den beste filmen ved å stemme på din favoritt! Avstemningen i andre delfinale er åpen fram til og med fredag 4. mars.

Begrunn gjerne valget ved å bruke kommentarfeltet under. 🙂

I krig og kjærlighet

Odelsjenta

Novemberbarn

Stormvinder

Sønnavind

Vi presiserer at det her er serienes filmtrailere det stemmes over, ikke bokseriene.

[poll id=»6″]