Filmtrailer Grand Prix – del 3

Vi har kommet til tredje delfinale i NorskeSeriers “Filmtrailer Grand Prix”, der vi kårer den beste filmtraileren fra våre aktive serier!

18 filmtrailere fra våre aktive serier er med, og hver lørdag framover setter vi her på bloggen opp en delfinale med filmtrailere laget til bokseriene. Vinneren av hver delfinale går videre til den store finalen, som vil holdes om fem uker.

Her kan du se hvordan det har gått i delfinale 1 og delfinale 2!

I «Filmtrailer Grand Prix» er det filmene som står i fokus, og det er kvaliteten på filmen (ikke bokserien) som bør ligge til grunn når det stemmes. Hvilken filmtrailer er best laget? Hvem har de beste skuespiller-prestasjonene? Hvilken film klarer å vekke din nysgjerrighet?

I tredje delfinale er det fire filmer som skal i ilden. De fire er: Annas skjebne, Fossefall, Rosehagen og Sagaen om Sunniva.

Hvilken filmtrailer liker du best? Nederst i bloggposten kan du være med på å kåre den beste filmtraileren fra Bjørneby Productions ved å stemme på din favoritt! Avstemningen i tredje delfinale er åpen fram til og med fredag 11. mars.

Begrunn gjerne valget ved å bruke kommentarfeltet under. 🙂

Annas skjebne

Fossefall

Rosehagen

Sagaen om Sunniva

Vi presiserer at det her er serienes filmtrailere det stemmes over, ikke bokseriene.

[poll id=»7″]