Fossefalldag på Finnskogen

18. juni 2011 kl. 12.00 braker det løs på Finnskogen kro og motell, Svullrya. Da skal mystikken frem, og jeg gleder meg veldig til å vise dere lesere Amalies bygd.


Det blir busstur med guide og lunsjbuffet på finnskogsvis.  Kanskje den kappekledde dukker opp, eller noen av de andre figurene i Fossefall. En vet jo aldri hva som skjer i de dype skogene, hvor sølvmosen glitrer, hvor furutrærne står tett i tett og hvor elvene renner stille forbi.

Kanskje det dukker opp en ulv eller en bjørn, rovdyrene som går igjen i Fossefall. På Svullrya har det blitt sett ulv på sene kveldstimer og ikke langt derfra ble en bjørn lokalisert i fjor. Villskapen råder, og det er ikke vanskelig å forestille seg hvordan det var i Amalies bygd på 1800-tallet.

Jeg ser frem til å møte dere i Amalies eldorado. Mer informasjon om den store dagen vil komme.  Vi ses!

Jorunn Johansen