Filmtrailer Grand Prix – del 4

Vi kårer den beste filmtraileren fra våre aktive serier, og her er fjerde og siste delfinale i NorskeSeriers “Filmtrailer Grand Prix”!

18 filmtrailere er med, og hver lørdag de siste ukene har vi her på bloggen satt opp delfinaler med filmtrailere laget til bokseriene. Vinneren av hver delfinale går videre til den store finalen, som går av stabelen 19. mars.

Her kan du se hvordan det har gått i delfinale 1, delfinale 2 og delfinale 3!

I «Filmtrailer Grand Prix» er det filmene som står i fokus, og det er kvaliteten på filmen (ikke bokserien) som bør ligge til grunn når det stemmes. Hvilken filmtrailer er best laget? Hvem har de beste skuespiller-prestasjonene? Hvilken film klarer å vekke din nysgjerrighet?

I fjerde delfinale er det fem filmer som skal i ilden. De fem er: Fiolsteinen, Livets lenker, Livsarven, Morshjerte og Storgårdsfolk.

Hvilken filmtrailer liker du best? Nederst i bloggposten kan du være med på å kåre den beste filmtraileren fra Bjørneby Productions ved å stemme på din favoritt! Avstemningen i fjerde delfinale er åpen fram til og med fredag 18. mars.

Begrunn gjerne valget ved å bruke kommentarfeltet under. 🙂

Fiolsteinen

Livets lenker

Livsarven

Morshjerte

Storgårdsfolk

[poll id=»8″]