Redaktørens hjørne torsdag 17. mars

Hver torsdag har forlaget Cappelen Damm åpen dør for alle skribenter som har lyst til å legge fram sitt manus, diskutere manus og spørre om hvordan man går fram som forfatter. Intet spørsmål er for stort eller for lite. Porten er høy og døren er vidåpen inn til forlaget kl 16-17.

Redaktør Ida Korsvold

Minst to redaktører fra ulike redaksjoner i forlaget vil være til stede, og akkurat denne torsdagen er Ida Korsvold en av dem. Hun har jobbet med underholdningslitteratur i mer enn ti år, og er en meget vennlig og grundig leser av manus innenfor norske serier-sjangeren. Hun har redigert serier som Ildkorset, Ingebjørg Olavsdatter, Lassjenta, Novemberbarn og Livsarven.

Hvis du har et manus du har lyst å få utgitt, eller hvis du har andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til Cappelen Damm i Akersgata 47-49 (gamle Dagbladet-huset, rett ved Stortinget t-banestasjon) torsdag!