Finale i “Filmtrailer Grand Prix”!

Vi har de siste ukene hatt en konkurranse mellom filmtrailerne gående på bloggen, der målet har vært å kåre den traileren fra NorskeSerier som leserne synes er best. Nå er den store finalen her!

I løpet av de fire siste ukene har vi satt opp delfinaler med 18 filmtrailere fra alle våre aktive serier på bloggen. Rundt 400 lesere har avgitt sine stemmer, og det har ofte vært svært jevnt mellom filmtrailerne.

I “Filmtrailer Grand Prix” er det filmene som står i fokus, og det er kvaliteten på filmen (ikke bokserien) som bør ligge til grunn når det stemmes. Hvilken filmtrailer er best laget? Hvem har de beste skuespiller-prestasjonene? Hvilken film klarer å vekke din nysgjerrighet?

De fire filmene leserne har stemt fram fra de fire delfinalene er Flammedans, Stormvinder, Fossefall og Livets lenker. Nå møtes disse fire i “den store filmtrailer-finalen”!

Hvilken filmtrailer liker du best? Nederst i bloggposten kan du være med på å kåre den beste filmtraileren fra Bjørneby Productions ved å stemme på din favoritt! Avstemningen i finalerunden er åpen fram til og med fredag 25. mars.

Begrunn gjerne valget ved å bruke kommentarfeltet under. 🙂

Flammedans

Stormvinder

Fossefall

Livets lenker

[poll id=»9″]