Og vinneren er…

De siste fem ukene har vi hatt en liten konkurranse blant filmtrailerne til NorskeSerier gående på bloggen. Vi har kalt den “Filmtrailer Grand Prix”, og målet har vært å kåre den beste traileren fra Bjørneby Productions.

Vi har arrangert fire delfinaler. Delfinale 1 ble vunnet av Flammedans, delfinale 2 av Stormvinder, delfinale 3 av Fossefall og siste delfinale ble vunnet av Livets lenker.

I løpet av den siste uka har leserne av bloggen stemt på disse fire finalefilmene. Over 300 stemmer har kommet inn i «finalen», og leserne har stemt fram Fossefall som den beste filmtraileren til NorskeSeriers 18 aktive bokserier! Vi gratulerer!

Filmtraileren til Fossefall er laget av Bjørneby Productions i 2009. Den ble produsert samtidig med lanseringen av bok nr. 1 i serien. I dag har forfatter Jorunn Johansen skrevet til sammen 28 bøker om folkene på Finnskogen.

Se filmtraileren til Fossefall her!