Nytt fra manusredaksjonen

«Rundt påsketider» skal du få greie på hvem som ble vinner av manuskonkurransen, lovet vi så kjekt da manusene begynte å strømme inn. Da ante vi ikke hvor mange manus som skulle finne veien til oss – og hvor mange gode manus vi skulle få. Kunne vi bare utgitt dem alle, utbrøt en av redaktørene og skuet ut over manusbunkene.

Ja, kunne vi bare det!

Vi har lest alt nå – men så er det finalebunken da, og en rekke andre manus vi også vil jobbe med. Så den endelige avgjørelsen kan ikke tas ennå, men over påske en gang og når påskemarsipanen er godt fordøyd, er vi tilbake. Med vinneren(e) og nytt fra manusredaksjonen.

Håper alle innsendere klarer å vente litt til – jeg vet dere er spent, det er faktisk vi også. For nå skal vi ta finalebunken en gang til, for sikkerhets skyld, før vi bestemmer oss!

Gled dere også alle trofaste lesere av Norske serier – vi kan helt sikkert love mange spennende møter med nye serier!

Bjørg
(redaksjonssjef i Norske serier)