Ny bøker denne uken

I uke 15 kan du glede deg over hele fem nye bøker i salg! På mandag finner du følgende bøker i butikken:

Annas skjebne, bok nr 3 – «Engelen»
Fiolsteinen, bok nr. 20 – «Et glimt av lykke»
Havets datter, bok nr. 9 – «Farlige følelser»
Morshjerte, bok nr. 11 – «Sannhetens øyeblikk»
Stormvinder, bok nr. 7 – «Slektsbånd»


Annas skjebne bok nr. 3
Engelen
Anna ble stående noen sekunder og glippe med øynene mens varmen fra solstrålene trengte inn i hver pore, så fortsatte hun å løpe ut over den røde sanden, der den varme luften sto og sitret som en levende vegg mellom de spredte, tørre buskene.
Hun løp til hun ikke hadde mer pust igjen. Hodet føltes så varmt at det kjentes som det skulle sprenges. Hun kunne kjenne pulsslagene dunke gjennom kroppen. Hivende etter pusten og med hold i siden ble hun stående og rope ut i den dirrende heten:
– Gud, kjære Gud, hjelp meg. Hjelp meg! Med det sank hun sammen i sanden og ga seg over til gråten og fortvilelsen.

Fiolsteinen bok nr. 20
Et glimt av lykke
– Nå er det min tur!
 Hansine kjente en hard hånd gripe tak i henne, og så seg forskrekket over skulderen. En fremmed, mørkhåret kar sto og gliste bredt til henne.
 – Kom igjen, jente. Nå skal vi danse polka.
 Hun ville protestere, men ble dratt med. Mannen virvlet henne rundt som om hun var en filledokke. Rundt og rundt … Hun kjente kroppen hans mot sin, lukten av svette, og pusten som stinket av øl. Kvalmen bølget i henne.
 – Vær så snill, gispet hun. – Jeg klarer ikke mer.

Havets datter bok nr. 9
Farlige følelser
Elisabeth blir budsendt for å hjelpe til når Bergette skal føde. Bergettes mann har hørt at Elisabeth er en ”heks”. Han truer henne, og hun føler at løgnene og fortielsene er i ferd med å innhente henne.
Helene har fått seg en kjæreste, Pål Persa. Han virker som en bra kar, men Elisabeth føler at det er noe underlig med ham. En dag får hun høre noe om ham, som gjør henne engstelig for venninnens skjebne. Hun tar mot til seg og vil fortelle Helene hva hun har hørt. Men synet som møter henne, gir henne et sjokk.

Morshjerte bok nr. 11
Sannhetens øyeblikk
Våren kommer listende nedetter fjellsidene. Alt våkner til nytt liv, bare ikke Maren. Sorgen over barnet hun har mistet, har forfrosset sjelen hennes. Ikke engang Thorleifs trøst og kjærlighet når inn. Hun føler det som om hun aldri mer vil få en glad dag. Da skjer det igjen noe som forandrer hele livet hennes, på flere måter enn hun kan ane …

– Helene, er det du?
Marens stemme bar nesten ikke, ordene ble mest som en hvisken, et pust mot den andres ansikt. Blikket ble dratt mot barnet som sto tett inntil den magre kvinnen. Forsiktig rakte Maren ut en hånd og strøk tilbake en mørk silkelokk som hadde forvillet seg ut under kysen.
To store, grågrønne øyne betraktet henne, men den lille piken trakk seg ikke unna.

Stormvinder bok nr. 7
Slektsbånd
«For Anna og Bror og alle andre er jeg din forlovede fra i kveld av.» Mikael lot hendene følge armene opp til skuldrene og trakk henne mot seg. Skittenbrunt og grumsete vann skvulpet mellom dem, dekket kroppene som fant hverandre. «Men for deg, kjære, trofaste vennen min.» Han kysset munnen hennes og smilte da hun lot tungen gli over leppene etterpå. «For deg, Embjørg,» hvisket Mikael mot munnen hennes. «For deg er jeg ektemannen din, fra nå av.»