Over 5000 liker NorskeSerier på Facebook!

Til stor glede får vi stadig flere følgere av både Facebook-siden og bloggen vår. Vi har nå over 5000 likes på Facebook og tallet stiger for hver dag! Vi har mange trofaste følgere som kommenterer og stiller spørsmål, noe vi er veldig glade for. Vi ønsker å ha en aktiv Facebook-side, hvor man kan holde seg oppdatert på alt som skjer med NorskeSerier.

Vår erfaring tilsier at det er ca. 500 000 nordmenn – en halv million! – som faktisk leser én eller flere serier. Derfor skulle vi gjerne hatt enda som følger oss! Vet du om noen som ønsker å få nyhetsoppdateringer fra NorskeSerier? Hjelp oss å få dem inn på Facebook! På siden vår kan du og vennene dine diskutere bøkene, stille spørsmål til oss i forlaget og få de siste nyhetene om alle serieromanene våre.

Besøk Facebook-siden vår