Nye bøker i salg denne uken

I uke 19 kan du glede deg over fire nye bøker i salg, blant annet en helt ny serie! I dag finner du følgende bøker i butikken:

Østenfor sol, bok nr. 1: I spill og kjærlighet
Legdebarna, bok nr. 12: Flyktning
Novemberbarn, bok nr. 17: Blomstringstid
Storgårdsfolk, bok nr. 51: Frieri og fanteri

Østenfor sol, bok nr. 1: I spill og kjærlighet
Siden gården ble ryddet av slektens fredløse forfedre, har Østenfor sol ligget som et eventyrslott i Akers dype skoger.

En lun sommeraften i 1784 er Christianias sosietet samlet til ball. Blant gjestene er de to mektigste skogbøndene i Aker, som møtes til dyst ved kortbordet. Det spilles høyt, for høyt, og ender fatalt for den storbonden Jacob Vindfall.

Unge Simone, forloveden til vinnerens sønn, er vitne til det hele – og blir kald om hjertet. Hva slags familie er hun på vei til å gifte seg inn i? Og hvem er gentlig familien Vindfall – engler eller demoner?

Legdebarna, bok nr. 12: Flyktning
Stille hektet Marte haspen av døra til vedskjulet og åpnet den så sakte at knirkingen knapt var hørbar. Noen tomme striesekker var gode å ha. Hun rigget seg til bak en stabel med ved. Hun var så fryktelig trøtt! Hun måtte hvile. Kanskje forsøke å sove litt, så hun fikk krefter til å fortsette. Hun hadde liten tid, før hun måtte gi seg videre. Innen kvelden kom, burde hun være langt unna. Hun skulle aldri komme tilbake hit, visste hun.

Novemberbarn, bok nr. 17: Blomstringstid
Drapet på Lea får store følger for Gudavangen gård, og for søskenparet Lukas og Judianna. Da lensmannen kommer til gården, er han snar til å peke ut drapsmannen – inntil en ny hendelse og et overraskende funn gjør at saken tar en ny vending.

Storgårdsfolk, bok nr. 51: Frieri og fanteri
Anne oppdager nye sider ved seg selv og begynner å tro at det allikevel er håp. Martha er usikker på fremtiden, men er rede til å ta ansvar for arven hun har fått. Sverre har funnet friheten, men også den har sine ulemper. Nå står selvrespekten på spill for alvor.