Tre måneder – Hva synes du?

Redaksjon og markedsavdeling fotografert ved bloggens oppstart

Det har nå gått tre måneder siden vi publiserte de første bloggpostene her på NorskeSerier. Tiden har nærmest flydd forbi; innlegg, kommentarer og bilder er lagt ut. Aktiviteten har vært høy og vi har fått utallige positive tilbakemeldinger. Det er mange lesere som følger oss hver dag, stiller spørsmål, kommenterer innleggene og sender beskjeder til forfatterne. Det setter vi stor pris på! Det er utrolig flott at bloggen vår blir lest og brukt og har flere tusen besøk og sidevisninger.

I løpet av de siste månedene har vi hatt mange forskjellige typer innlegg på bloggen. Vi kan blant annet nevne “Filmtrailer Grand Prix”, intervjuer, ukedagbøker, bilder fra lanseringer,  nye bøker, nyheter fra redaksjonen, skrivekløestafett og oppdateringer fra manuskonkurransen. Spesielt inspirerende har det vært å lese forfatternes historier om sitt liv gjennom forfatterdagbøkene. Tusen takk til alle!

Bloggen er i stadig forandring og vi ønsker selvfølgelig å høre DIN mening om den. Er det noe du ønsker å lese mer om? Har du kanskje egne ideer til temaer eller innlegg? Alle forslag mottas med stor takk! Er det noe du misliker, tar vi gjerne i mot innspill om dette også. Vi vil også gjerne vite hvor ofte du er innom denne siden og hvor lenge du blir på den. Vi ønsker at akkurat du skal finne noe du synes er interessant på bloggen vår, uansett om du leser Jordmoren, Sønnavind eller begge deler. Bloggen er for alle som leser NorskeSerier, både store og små!

Husk også å følge NorskeSerier på Facebook. Her kan du blant annet snakke med andre lesere, stille spørsmål til oss på forlaget og følge med på alle de nye lanseringene. Håper å se deg der!