Velkommen inn i Norges største forlag!

I forrige uke lanserte Cappelen Damm en ny blogg kalt Forlagsliv. Bloggen gir deg som leser en mulighet til å ta del i hva som foregår på innsiden av forlaget. Her kan du møte forfattere og forlagsfolk på en unik måte.

Forlagsliv er en portal med nyhetsblogg og personlige blogger fra forfattere og ansatte i forlaget. Blant dem som skriver finner du blant annet forfatterne Ingvar Ambjørnsen og Hans Olav Lahlum, og forlegger Anders Heger. Gjennom de ulike innleggene kan du ta del i historiene bak nyhetene, bak fortellingene og bak bøkene. De personlige bloggene vil variere i innhold, men gi et godt innblikk i hva forlaget Cappelen Damm er.

Nyhetsbloggen vil gi deg løpende informasjon om hva som skjer på forlaget og om nye utgivelser. En litterær kalender inneholder alle slags arrangementer hvor våre forfattere deltar, både på forlaget og andre steder, i tillegg til viktige litterære festivaler, prisutdelinger og litteraturmesser i inn- og utland. Det vil også bli opprettet en funksjon som kan vise deg hva alle bloggerne leser akkurat nå, så her kan du hente mange gode lesetips.

Cappelen Damms ønske har fra starten vært å ha et åpent og inkluderende forlagshus, hvor forfattere og publikum kan møtes, hvor meninger brytes, og hvor bøkene skal være synlige og tilgjengelige for alle. Derfor har vi både en bokhandel og kafé, og vi arrangerer nærmere 200 store og små litterære møter hvert år. Nå ønsker vi å åpne forlaget enda mer og den nye bloggsatsingen blir en viktig del av det.

Velkommen inn i Norges største forlag! Besøk bloggen på www.forlagsliv.no.