Nye bøker denne uken

I uke 21 du glede deg over fire nye bøker i salg! I dag finner du følgende bøker i butikken:

Flammedans, bok nr. 40: Oppklaringer
Havets datter, bok nr. 11: Avsløringen
Jordmoren, bok nr. 51: Jeg er Vicky
Rosehagen, bok nr. 34: Rebekkas arv

Flammedans, bok nr. 40: Oppklaringer
Turid finner brev fra Stein Gåsbakk som er adressert til henne. Hun forstår med en gang at det er Mogens som har gjemt dem. Hun oppsøker Anna og spør om hun vil være med til Kristiania og finne doktoren. Anna sier ja, og i oktober kjører toget deres inn på jernbanestasjonen i hovedstaden. Når de ankommer Gåsbakks gods, åpner en kvinne døren og ber dem inn i stuen.

«Først da de hadde satt seg, begynte kvinnen å forklare. – Stein har fått tæring. Doktoren som ser til ham, sier at han ikke kan bli frisk. Det går bare en vei, sier han.
Turid satte fra seg koppen med et smell. – Tæring, hvisket hun.
– Ja. Han har vært syk lenge.
– Hvorfor ga han ikke beskjed? Jeg har … Turid løftet hånden mot munnen.»

Havets datter, bok nr. 11: Avsløringen
Elisabeth er fortvilet over å ha mistet Helenes vennskap. Hun gjør alt hun kan for å hjelpe henne, men Helene tåler verken å se henne eller å snakke om det som er skjedd.
«Andreas» støter tilfeldigvis på Lavina i Kabelvaag. Overbevist om at hun kjenner sannheten om hans fortid, oppsøker han henne og prøver å få noen svar.
Ryktene går om Elisabeths best bevarte hemmelighet: hvem som egentlig er Anes far. En dag Elisabeth og Helene er i bryggerhuset, nevner Elisabeth at flere har lagt merke til likheten mellom Kristian og Ane.

Jordmoren, bok nr. 51: Jeg er Vicky
Ryktene etter bygdefesten har slått rot, alle tror de vet alt om Klara Victoria. Astri plages av at hun mobbes og ber Trond stille opp for datteren, men det er ikke lett å vinne hennes tillit. Dette er sommeren da alt er i endring. Oppe på ei sæter i fjellheimen, ved et bunnløst, trolsk tjern, finner Klara Victoria seg selv – hun er Vicky. Hemmelighetene hun skjuler, er mørkere, og angsten og uroen farligere. Men Vicky har en uslukkelig tørst på livet og på kjærligheten. 

Rosehagen, bok nr. 34: Rebekkas arv
Aksel sier ja til å vikariere på fyret på Jomfruland, uten først å spørre Emily. Det får henne til å frykte at han mistrives på hotellet.
Sten Rygg påstår at han så Rebekka drepe sin ektemann, og at Konstanse følgelig ikke kan få sin morsarv. Men gifter hun seg med ham, lover han å holde på hemmeligheten …

”De er blek,” sa Sten Rygg. ”De har ikke tenkt å besvime igjen?”
”Jeg roper på vakten! Ikke kom nærmere!” ropte Konstanse.
”Vakten er satt ut av spill. De kan skrike så mye De vil. Ingen hører Dem.”
Drivhuset var ikke lenger varmt. En isnende kulde kom opp fra bakken og truet med å lamme henne.