PUST – et deilig avbrekk i hverdagen

Gi deg selv en etterlengtet pust i bakken! Denne uken lanserer Cappelen Damm en bokserie kalt PUST. I disse bøkene ønsker vi å gi deg et deilig avbrekk i hverdagen.

I PUST vil du finne innholdsrike bøker du kan kose deg med lenge – du vil få mye bok for pengene! Bøkene i serien er skrevet av noen av våre mest populære og leste forfattere, og vi lover deg kjærlighet, dramatikk og spenning – og litt kunnskap. Her får du oppleve Norges historie fra grasrota, du får gamle dagers slit og gleder inn i din egen stue. Bøkene kommer i salg hver 4. uke og kan kjøpes i bokhandel, dagligvare og via abonnement.

Første serie ut – Amulettens kraft

PUST består av korte romanserier, og Amulettens kraft er første serie på totalt 7 bøker. Serien er skrevet av Ellinor Rafaelsen og er en dramatisk fortelling om sterke kvinner, med et omskiftelig Europa som bakteppe. Bøkene tar deg med på en reise gjennom et helt århundre, både i og utenfor landets grenser. En reise fylt av sorger og gleder, krig og fred, bittert hat og lidenskapelig kjærlighet. Bli med til Finnmark og Russland for hundre år siden!

Stor SMS-konkurranse i hver bok

I hver PUST-bok kan du være med i trekningen av flotte premier! I første bok av Amulettens kraft kan du vinne et eksklusivt skinnarmbånd med Onyx-anheng fra Ole Lynggaard. Premien har en verdi på kr 4.750. Konkurransespørsmål finner du bakerst i boken og svarfristen er 18. juli.

Ønsker du å abonnere på PUST? Les mer på Pusts nettside!