Nye bøker denne uken

I uke 23 kommer tre nye bøker i salg! I dag finner du følgende nye bøker i butikken:

Østenfor sol, bok nr. 2: Syndefall
Fiolsteinen, bok nr. 21: I ly av mørket
Stormvinder, bok nr. 8: Nådetid

Østenfor sol, bok nr. 2: Syndefall
Simone rir i full galopp gjennom skogen, mot grannegården Vindfall for å hente hjelp. Imens blir stalldrengen pisket til blods av hennes egen ektemann. Hun vet nå at han ikke vil nøle med å bruke pisken på henne heller, om hun ikke lystrer hans minste vink.

Hele høsten går Laura Vindfall og lengter etter Johannes – hennes hemmelige og forbudte kjærlighet. Samtidig savner hun faren, som fortsatt ikke er funnet. Kan han ha blitt utsatt for en ulykke eller en forbrytelse?

Stormvinder, bok nr. 8: Nådetid
«Du er itte glad for det, skjønner je?» spurte Olava stille, men heller ikke nå trengte hun seg på.
Embjørg fikk tårer i øynene.
«Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med den,» svarte hun og gjemte seg i hendene. Endelig sprakk den store verkebyllen. Nå var …hun ikke lenger alene med det vonde og den vesle under hjertet sitt. «Jeg vet ikke om jeg klarer det. Vet ikke hva jeg skal gjøre med noe.»
«Hva du skal gjøre?» tok den andre etter henne og snøftet. «Ta imot’n, skal du gjøra. Og ta væl imot’n au. Men hva er det for andre ting du itte veit noe om, da? Giftermålet?»

Fiolsteinen, bok nr. 21: I ly av mørket
– Hvorfor førte du meg ikke hjem, Gullfaks, hvisket hun. – Hvorfor hit? Et eller annet sted må jeg vel høre til? Hun strevde med å huske, lukket øynene og forsøkte å se med sitt indre øye. I et glimt så hun en kvinne med et barn på armen, så forsvant bildet.

Gullfaks spiste av bjerken som vokste ved bergveggen. Da han trakk i en av greinene, så hun noe mørkt komme til syne.