Nye bøker denne uken

I uke 24 du glede deg over tre nye bøker i salg! I morgen, tirsdag, finner du disse bøkene i butikken:

Fossefall, bok nr. 31: Hett blod
Havets datter, bok nr. 12: Nattens skygger
I krig og kjærlighet, bok nr. 28: Krigsjul

            

Fossefall 31: Hett blod
Knivstukket flykter Mikkel fra koia og segner om i skogen. Han våkner i en fremmed stue, og tror han drømmer da han ser den vakre, mørke kvinnen ved sengen hans. 

Amalie blir bedt til Kauppi-torpet, der Muikk og sønnene har bosatt seg, og en dag Peter tar henne med på jakt, dukker gamle minner opp igjen.

Det var som å bli satt tilbake i tid. Og da Amalie rettet seg opp og så inn i blikket hans, var det som om hun sank inn i det. 
Peter smilte, og de brune øynene lyste mot henne. 
Amalie blunket. Hva holdt hun på med? 
«Jeg må gå,» sa hun brått. «Jeg burde ikke ha blitt med deg, men jeg var så trist til sinns at …» 
Peter la en finger over leppene hennes, og hun tidde.

Havets datter 12: Nattens skygger
Elisabeth ønsker seg et barn til, men begynner etter hvert å gi opp håpet.

En iskald vinterdag kommer den vesle fattiggutten Christen til gårds, tynnkledd og mager, og ber om arbeid. Elisabeth vet ikke hva godt hun skal gjøre for ham. Følelsene hennes for gutten vokser, men hun ser ikke selv at båndene hun knytter til ham kan bli farlig sterke.

Det skjer mystiske ting på gården – og alltid om natten, når alle sover. Elisabeth kjenner uhyggestemningen som en isklo rundt hjertet.

I krig og kjærlighet 28: Krigsjul
I Tyskland frykter Hjørdis at Fritz Volke skal ta fra henne Jürgen. Herr Klein har lovet å beskytte henne – men kan hun virkelig stole på ham? Møtet med Tordis, Ivar mor, viser Kristin med all tydelighet hvor forhatte hun og Jan er i bygda. Hun lengter etter at krigen skal bli slutt, så bygdefolket endelig kan få vite sannheten.

”Kjære barn, du må ligge rolig!” Gudrun strøk henne over pannen.
”Vi trenger ikke å gjøre mer enn nødvendig,” kom det fra Tordis.
Kristin lukket øynene. Gråten presset seg opp i halsen.
Gudrun reiste seg. ”Du kan si hva du vil, Tordis. Kristin trenger vår hjelp. Vi er ikke barbarer! Dessuten vet du godt at hun sender pakker til Ivar!”
Tordis fnyste. ”Det er bare for å lette på den dårlige samvittigheten hennes! Hun har sveket Ivar og oss på en måte som …”