Nye bøker denne uken

I uke 26 kommer hele fire nye bøker i salg! I morgen finner du følgende bøker i butikken:

Jordmoren, bok nr. 52: Et liv i kjærlighet
Sagaen om Sunniva, bok nr. 16: Bøddelens arv
Odelsjenta, bok nr. 28: Renkesmed
Alvestad, bok nr. 7: Dystre hemmeligheter

     

Jordmoren, bok nr. 52: Et liv i kjærlighet
Trond har funnet sin vesle Grete, men datteren har hatt et tøft liv med eneboeren Gurianna. Hun har ikke lært å bruke språket, og den nye verdenen hun trer inn i er fremmed. Vicky har det også vondt, de sterke følelsene hun har for Joss blir ikke gjengjeldt. 

Men i den kjølige høsten finnes det varme mellom menneskene. Ubrytelige bånd knyttes. Joss går Vicky i møte. Og Astri og Trond bestemmer seg endelig for et liv i kjærlighet. Sammen.

Sagaen om Sunniva, bok nr. 16: Bøddelens arv
Sunniva og Anders drar ut på leting, men i stedet for å finne den de håper, blir de skremt av folkesnakk om skrømt og ukjente barnelik. Mot kvelden kommer de frem til en tom gård og en fersk grav i skogbrynet. På samme tid tvinger et uventet besøk Svein til å tenke nytt om livet sitt.
 
Det glimtet i knivbladet da det fløy gjennom luften. Så ble smågutten truffet av en rød sprut fra killingens strupe.
«Åssen kan du gjøra no’ sånt rett for øya på ungen?» freste Ester.
Mestermannen skrittet i retning av porten. «Gutten får pent venne seg tel å se blod,» spyttet han tilbake over skulderen. «Sånn forberedte far min meg på bøddelvirket, og sånn vil jeg gjøra det med sønn’ min.»

Odelsjenta, bok nr. 28: Renkesmed
– Jeg kan ikke treffe deg mer, det er en del av avtalen, kom det stille.
Ragna fikk ikke frem et ord, halsen tyknet. Så rev hun seg løs og reiste seg. Travet frem og tilbake over gulvet før hun stilte seg foran ham.
   – Vet din far om dette?
   – Ja, han har rådet meg til å gjøre som lensmannen vil, ellers slipper jeg ikke ut.
   – Da blir din mor glad, hun har aldri ønsket meg som svigerdatter. Ragna begynte å gråte, tårene strømmet nedover kinnene.

Alvestad, bok nr. 7: Dystre hemmeligheter
– Han sover! Hun løftet blikket og så på Charlotte. Venninnen hadde et trist drag over ansiktet. Hun forsto ikke hvorfor ikke Charlotte smilte.
 – Se, så vakker han er, fortsatte hun og løftet det lille barnet opp så Charlotte kunne få se ham bedre. Charlotte vendte ansiktet bort, en tåre rant nedover kinnet hennes.
 – Han er det mest perfekte jeg har sett. Han skal hete Anders, etter far. Anders Alvestad, odelsgutt.