Skrivesommer – Send inn manuset ditt!

Den lange, lyse sommeren er en fin skrivetid for mange. Lar du deg inspirere av sol og varme, blomster, sjø og strand? Har du lang ferie og god tid? Bruk sommeren til å skrive!

Vår store manuskonkurranse er over, men vi er alltid interessert i nye manus. Har du en god idé til en ny, norsk romanserie? Vi ser gjerne på teksten din, enten den handler om sommer, vinter, sol eller regn. Har du skrevet minst 50 sider, samt noen linjer om handlingen videre, er du velkommen til å sende til oss.

Sommerteksten din kan du sende per e-post til skrivesommer@cappelendamm.no. Du kan også sende manuset ditt med posten (Cappelen Damm AS, Underholdningsavdelingen, 0055 Oslo), eller levere det i resepsjonen i Akersgaten 47/49 i Oslo.

Fristen for å sende er når du virkelig føler at sommeren er over! Alle som bidrar får tilsendt et par gode bøker som takk.

Vi ønsker deg en god, varm og kreativ sommer!