Din beste kake servert til serieforfatterne!

Tirsdag 23. august skal alle serieforfatterne våre samles i Oslo for forlagets høstfest. I forkant av festen skal forfatterne på et seminar, og i den forbindelse trenger vi hjelp fra deg! Som takk for alle de flotte og ulidelig spennende historiene forfatterne gir oss, skal vi servere en kjempegod kake. En kake som formodentlig smelter i munnen og som inspirerer til nye gode historier; rett og slett en himmelsk god kake. Og oppskriften ønsker vi skal komme fra en av våre kjære lesere! Kanskje fra akkurat deg?

Har du en oppskrift på en kake de flinke forfatterne våre fortjener å kose seg med? Eller kanskje du kan lage en kake inspirert av en av seriene våre? Send inn oppskriften til oss!

Vinnerkaken vil bli bakt av en av våre bakekyndige redaktører og servert på seminaret. Som takk for hjelpen vil vi sende vinneren et bilde av alle forfatterne og kaken, i tillegg til en solid bokpakke som vinneren selv får mulighet til å påvirke. Bildet vil selvfølgelig også publiseres her på bloggen. Alle som sender inn sitt kakeforslag får tilsendt en bok som takk for hjelpen.

Oppskriften kan legges inn som en kommentar til dette innlegget eller sendes på e-post til ane.linn.ringstad@cappelendamm.no. Send gjerne også inn et bilde av kaken dersom du har det!

Vi annonserer vinneren her på bloggen fredag 19. august.

Foto: Simon Howden / FreeDigitalPhotos.net