Nye bøker denne uken

I uke 31 du glede deg over tre nye bøker i salg! I morgen, mandag, finner du disse bøkene i en butikk eller kiosk nær deg:

Fiolsteinen, bok nr. 22: En duft av roser
Novemberbarn, bok nr. 18: Profetien
Stormvinder, bok nr. 9: Innhentet

         

Fiolsteinen, bok nr. 22: En duft av roser
– Det er nok nå! Grim så rasende på ham. – Du har ikke forandret deg, har du vel?
 – Jeg sier det bare som det er. Eirik pekte ut av vinduet med en dirrende finger. – Bare spør de andre på gården. De er enige med meg, alle som én.
 – Det tviler jeg på. Grim støttet seg til stolryggen. Han var ikke forbauset over farens reaksjon, men likevel hadde han hatt et lite håp om at han hadde forandret seg til det bedre.
 – Hvem er hun?
 – Hvem av dem? Grim så kaldt på ham.
 – Ikke skap deg! Jeg mener selvfølgelig henne du har tatt inn i mitt hus. Taterjenta som ligger på stas her.

Novemberbarn, bok nr. 18: Profetien
Endelig får Judianna møte moren, Isabel, som kan fortelle sannheten om sin livsskjebne. Men kan Judianna tilgi henne for å ha forlatt barna da de trengte henne som mest?
Caroline skal snart føde, og hun er bekymret – både for nedkomsten og fremtiden. Hennes elskede Lukas er forsvunnet, og familien Bach vokter en mørk hemmelighet …

Hun vendte seg sakte mot moren og skalv i stemmen. ”Hvem er min far?”
Isabel rynket pannen. ”Din far? Du tenker på Johannes, og mitt forhold til herr Schøld?” Hun svelget tungt. ”Det er utilgivelig. Jeg brøt budene. Både jeg og herr Schøld visste det.”
”Er det han som er min far?”

Stormvinder, bok nr. 9: Innhentet
Endelig klarte Embjørg å se opp. Bare et kort sekund, for det var ikke sinne i øynene hans. Hun stirret i bakken og trakk seg opp på trappesteinen.

«Har presten viet dere?»

Hun hvisket, mens hun søkte med hånden over dørkarmen etter messinghammeren. Grep om den, som i redsel, og holdt fast. Den skulle redde henne.

«Svar da, Mikael. Har du giftet deg med henne?»