Skrivesommer – Send oss manuset ditt!

Vi har tidligere i sommer oppfordret alle som har et manus liggende om å sende det inn til oss. Sommeren er heldigvis ikke over, så hvorfor ikke bruke de lange, lyse kveldene til å skrive? Den varme årstiden er en flott skrivetid som gir inspirasjon til mange gode historier, og vi vil gjerne lese de!

Har du en god idé til en ny, norsk romanserie? Vi ser gjerne på teksten din, enten den handler om sommer, vinter, sol eller regn. Har du skrevet minst 50 sider, samt noen linjer om handlingen videre, er du velkommen til å sende inn manuset ditt til oss.

Teksten kan du sende per e-post til skrivesommer@cappelendamm.no. Du kan også sende manuset ditt med posten (Cappelen Damm AS, Underholdningsavdelingen, 0055 Oslo), eller levere det i resepsjonen i Akersgaten 47/49 i Oslo.

Fristen for å sende er når du virkelig føler at sommeren er over! Alle som bidrar får tilsendt et par gode bøker som takk.

Vi ønsker deg en fortsatt god og kreativ sommer!