Nye bøker denne uken

I uke 32 kommer tre nye bøker i salg! I morgen finner du følgende bøker i en dagligvare- eller bokhandel nær deg:

Maria av Svaneberg, bok nr. 2: Smuglerskipet
Fossefall, bok nr. 33: Mikkel og Hannele
I krig og kjærlighet, bok nr. 29: Oppbrudd

         

Maria av Svaneberg, bok nr. 2: Smuglerskipet
Maria overhører Sigrids planer om å kaste henne ut fra Svaneberg gods. Og kunne det være noe i påstandene om at faren var alvorlig syk?

Maria prøver å fortrenge følelsene hun har fått for Philip Landegaard. Det går rykter om at han er forlovet, og hun gruer seg til søsterens bryllup i tilfelle han vil dukke opp. Men idet hun finner Philips halskjede i sommerhuset og tar det på seg, er det som om det har en magisk kraft.

Fossefall, bok nr. 33: Mikkel og Hannele
Ola begynner å tvile på at Amalie virkelig ble tatt med makt av Andreas, for Andreas hevder at Amalie selv ville det ..

Overklassepiken Elisabeth har bosatt seg i bygda. Hun er blitt kjær i Ola, og nå planlegger hun å stjele ham fra Amalie …

«Jeg vil at du skal forlate min eiendom,» sa Amalie. Elisabeth lettet på de fint formede øyenbrynene. «Da får jeg fortelle deg hvorfor jeg må tale med Ola,» sa Elisabeth og smilte søtt. «Det har seg slik at vårt nattlige eventyr har fått følger. Jeg er barntung, og Ola er faren.»

I krig og kjærlighet, bok nr. 29: Oppbrudd
Det virker som om tyskerne tviler på Jans lojalitet. De tester både ham og Kristin ved å sette navnet til Johan, Kristins far, på en dødsliste. Nå brenner det under føttene på den lille familien, og de har ikke noe annet valg enn å flykte. Det må også Johan gjøre, til tross for at tyskerne har ham under stadig oppsikt. Jan har smerter i kneet, og Kristin er høygravid, men de stoler på at Svarten vil få dem trygt over grensen …

Kristin var kommet nesten helt bort til døren.  ”Frau Bjørnstad!” Hun bråstanset og snudde seg sakte. Gestaposjefens grå øyne var blanke og hadde et skadefro glimt. ”Jeg antar at De har kommet for å be for Deres far?” Hun svelget. ”Ja.”  Han reiste seg. ”Jeg håper De ikke har advart ham. Da vet De hvordan det går med Deres mann.”