Hva leste du i sommer?

Sommeren gir oss en unik mulighet til å dykke ned i bøkenes verden. Vi drømmer oss bort til andre tider og verdensdeler, lærer noe nytt, stifter bekjentskap med romanfigurene og gjør oss kjent med nye forfatterskap. Noen benytter sommeren til å lese seg opp på alle bøkene man ikke har hatt tid til å lese, mens andre gjør et dypdykk ned i en ordentlig murstein av en bok. Enten du befant deg på en solseng i sydligere strøk, i et telt på Hardangervidda eller i godstolen hjemme på terrassen, er det deilig å kunne koble helt av med en ordentlig god bok. Sommeren er for mange forbundet med deilig lesetid!

Nå lurer vi på hvilke lesevaner du har om sommeren! Hvilke bøker leste du i ferien, hvor leste du de og hva er det perfekte leseværet for deg? Har du kanskje lest en god bok eller serie du ønsker å anbefale til resten av våre lesere? Ble du kjent med Maria og Philip Landegaard fra «Maria av Svaneberg», ble grepet av historien om Simone og Laura i «Østenfor sol» eller leste en skrekkelig god krimbok?

Vi vil gjerne høre hvilken serie eller bok du satte aller størst pris på i sommer og hvorfor. Vi håper tipsene dine kan inspirere og spre leseglede til andre lesere!

God bok!