Nye bøker denne uken

I uke 36 kommer hele fire nye bøker i salg! I morgen finner du disse gripende bøkene i en butikk nær deg:

Annas skjebne, bok nr. 6: Nye tider
Sønnavind, bok nr. 47: Intriger
Legdebarna, bok nr. 14: Forsoning
Havets datter, bok nr. 16: Forbudte følelser

                 

Annas skjebne, bok nr. 6: Nye tider
– Men, vent litt. Anna kunne ikke slippe håpet. – Har De sett godt etter? Er De sikker på at det ikke er opprettet en annen konto? Kanskje i mitt navn. Eller i min datters navn. Hun heter Emilia.
– Beklager, Mrs. Clarck! Banksjefens stemme røpet irritasjon. – Jeg har sagt det som er å si i denne saken. Jeg beklager sterkt at De kanskje befinner Dem i en vanskelig situasjon nå, men det er ingenting mer jeg kan gjøre for å hjelpe.
– Men …
– Mrs. Clarck. Jeg må be Dem om å gå nå. Jeg skal be min sekretær følge Dem ut.

Sønnavind, bok nr. 47: Intriger
Sjokk og frustrasjon preger familien da det viser seg at Eleonore lever. Elise har fortsatt dårlig samvittighet for at de avviste henne første gang, og lar Eleonore få bo hos dem inntil hun kan ta båten hjem til Amerika. Lite vet de om alle problemene hun vil skape for dem disse ukene.

Hilda blir medlem i Sedelighetsforeningen, men på et møte blir hun møtt med kalde og avvisende blikk.

Legdebarna, bok nr. 14: Forsoning
Karolines mor blir stadig dårligere, og innerst inne lurer de alle på om hun vil få oppleve Karoline og Aksels bryllup.
Etter at hun “bortførte” de stakkars legdebarna, vet Karoline at det brenner under føttene på henne. Det tar ganske riktig ikke lang tid før Sørrøed-bonden dukker opp – sammen med lensmannen. Karoline kan ikke si hvor barna er, og blir tatt med til lensmannens kontor. Der skjer det noe hun aldri hadde ventet seg.

Lensmannen snudde seg mot Karoline igjen. ”Hvor er de?”
”Jeg vet ikke.”
”Står du der og lyver meg opp i ansiktet?” freste han.
Karoline krympet seg. ”Nei,” hvisket hun, før hun greide å ta seg sammen og gjenvinne styrken hun hadde tviholdt på for et lite øyeblikk siden. ”Nei!” gjentok hun fastere. ”Jeg lyver ikke. Det er sant – jeg aner ikke hvor de er.”

Havets datter, bok nr. 16: Forbudte følelser
Elen og Olavs bryllupsfest får en brå vending og gjestene drar tidlig hjem. Praten blant gjestene går heftig. Elen er visst ikke den hun har gitt seg ut for. Hun skjuler noe.

Elisabeth oppdager at hun fortsatt elsker Jens. Men samtidig er hun bundet til Kristian og bryllupet til Lina og Jens nærmer seg. En kveld blir hun alene med Jens.