Nye bøker denne uken

I uke 41 kommer tre nye bøker i salg, så det er masse å glede seg til! I morgen finner du følgende bøker i en dagligvare- eller bokhandel nær deg:

Fiolsteinen, bok nr. 23: Soloppgang
Sagaen om Sunniva, bok nr. 18: Barn til låns
Østenfor sol, bok nr. 5: Gjenganger

         

Fiolsteinen, bok nr. 23: Soloppgang
Hansine forsøkte å ta seg sammen, men da hun fikk se Carlita, rant hjertet over av følelser. Jarlaug satte henne ned på bakken, og straks gjemte hun seg bak stakken hennes og tittet frem.
– Carlita? Hansine rakte frem hånden. – Ser du ikke hvem det er?
Carlita så storøyd på henne, tok et skritt frem, og så et skritt til. Hansine satte seg på huk.
– Du har lært å gå, Carlita. Så flink du er … Hun holdt frem armene, og etter litt nøling, kastet Carlita seg inntil henne. Da kom tårene.

Sagaen om Sunniva, bok nr. 18: Barn til låns
Sunniva mistenker at Gaute taler sant om Tore, men orker hun å oppfylle det nådeløse kravet hans? Samtidig søker Agnes hjelp i trolldomsurter for å bli svanger, og prøver å kontakte den døde legekvinnen. Om morgenen står det en kurv på trammen – en gudegave, eller en forbannelse? På Elvestad frykter Ragnhild for sønnens liv. På hvert sitt vis kjemper kvinnene for barna som de bare har til låns.

Østenfor sol, bok nr. 5: Gjenganger
Endelig ankommer Simone Königsberg, der hun blir gjenforent med moren og de yngste søstrene. Hun er full av håp og drømmer, men strever med å finne seg til rette i den nye storfamilien. Dessuten brenner savnet av August like sterkt i henne.

Imens er Laura kommet frem til Brogård, hvor hun blir tatt varmt imot av fru Ewa. Hun blir kjent med nye mennesker, og får vite den ene hemmeligheten etter den andre ….