Nye bøker denne uken

Leser du Flammedans eller Havets datter? I morgen finner du disse spennende bøkene i en bok- eller dagligvarehandel nær deg:

Flammedans, bok nr. 43: Svikefullt vennskap
Tobias nærmer seg Anna med et ønske om at de skal skvære opp. Anna er usikker på hva hun skal tro, men for Kjerstis skyld bestemmer hun seg for å gjøre et forsøk. Hun vet ikke om Tobias’ utspekulerte plan, og lover å passe Kjersti mens han er i Kristiania. Når hun kommer til Lia for å hente Kjersti, snører han nettet om både henne og datteren.

Havets datter, bok nr. 19: Jaget
Lina er fortsatt på asylet i Danmark. En av pasientene forteller henne at ingen slipper levende ut derfra. Lina fortviler. Hun er nær ved å gi opp håpet om noen gang få se Jens og den lille datteren sin igjen.
Elisabeth venter på at barnet hennes skal komme til verden. Tiden nærmer seg – men fødselen blir mer dramatisk enn hun hadde trodd…
Bergette har fått et trusselbrev fra ektemannen Sigvart, og snart begynner det å gå rykter om at folk har sett ham. Elisabeth frykter for både Bergettes og sitt eget liv. Overalt ser hun skyggene, hører skrittene og føler nærværet hans.