Konkurranse: Skriv en blurb!

Det er alltid gøy å anbefale bøker til andre. Det er så fint å dele de samme gode bokopplevelsene, særlig hvis det er en bok som har beveget deg sterkt. Og det er liten tvil om at norske serier setter spor hos leserne.

Nå etterlyser vi gode anbefalinger fra deg! Har du lyst til å anbefale en av dine favorittserier, på bokomslaget til serien? Skriv en blurb!

En blurb er en kort, positiv omtale av en bok, f.eks. bokbloggeren Elin som ga «Maria av Svaneberg» terningkast 6. Her er noen andre eksempler:

Denne serien MÅ du lese! Gled deg!
-Maria Nordmann

-Jeg klarte ikke å legge boken fra meg!
-Kari Nordmann

-Vakkert og spennende fra min favorittforfatter!
-Else Nordmann

Send inn en slående og kreativ anbefaling av din favorittserie, og bli med i konkurransen! Forslaget ditt bør være på mellom ett og ti ord, og du legger det inn som en kommentar til dette innlegget. De beste bidragene trykker vi på omslagene til seriene! Vinnerne får i tillegg en flott bokgave!