Nye bøker denne uken

Leser du Livets lenker eller Arvesynd? Ventetiden er endelig over!
På mandag kommer det nye bøker i begge seriene!

Arvesynd, bok nr. 3: Betroelsen
Det var på setra det skjedde for et par år siden. Malis søster Margrethe ble forelsket i den sjarmerende Bengt. En stund av berusende lykke og ungdommelig tro på kjærlighetens makt, som resulterte i skam og nedverdigelse – og en fødsel i skjul som et bevis på kjærlighetens avmakt. Når Margrethe finner tilbake til sin elskede, ønsker Mali å være lykkelig på hennes vegne. Samtidig blir Malis egen ulykke enda tydeligere. Hvorfor kan ikke hun gi sin mann en ektefødt sønn? Ikke fordi hun elsker ham, men fordi det ville gjøre livet hennes så mye lettere. Det er så vanskelig å leve på en løgn ….

Livets lenker, bok nr. 13: Livets under
Elen ser en skikkelse snike seg rundt på Doktorgården, og like etter bryter det ut brann i grisehuset. Da lensmannen nekter å etterforske saken, begynner den sterke maktalliansen mellom lensmannen og doktoren å slå sprekker. 
Til tross for at Elen er gravid, insisterer Anker på å ha elskerinnen boende på gården. Anker holder fortsatt Elen i sitt jerngrep. En kveld klarer hun likevel å lure seg unna …

Ser du Nordstjerna, Elen? hvisket Sigmund. – Hver gang vi tviler, skal vi klamre oss til håpet om at den vil vise oss vei. 
Hun lente hodet mot brystet hans og hørte hjerteslagene. Det kriblet i magen. 
– Er det noen mulighet for at det er mitt? hørte hun ham hviske. 
Sakte nikket hun. Øynene deres møttes. Hans var også blanke.