Nye bøker denne uken

I uke 47 kommer det hele fire nye bøker i salg, så det er masse å glede seg til! Klikk på “Les hele bloggposten” under omslagene for en smakebit på hva som skjer videre!

Stormvinder, bok nr. 11: Motlys
Jordmoren, bok nr. 57: Forbudte følelser
Fossefall, bok nr. 36: En dristig plan
Livet i Bergfoss, bok nr. 3: Varm snø
Nordlysets døtre, bok nr. 11: Ny horisont

          

Stormvinder, bok nr. 11: Motlys
«God kveld. Har du tenkt å fly av sted?» sa Steynor vennlig idet hun passerte ham.
«Jeg har fløyet etter deg lenge, jeg, og nå slipper du ikke unna.»
Før hun rakk å reagere, var hun låst fast av de vingeaktige armene.
«Jeg håpet å finne deg, siden du ikke var på værelset de har stelt i stand til deg.»
«Hvem er du?» Hun bendte og brøt mot en mannskropp hun ikke kjente igjen i mørket. «Hva vil du meg?» pep hun fortvilet, for heller ikke stemmen hans ga henne noen pekepinn. «Slipp meg!»

Jordmoren, bok nr. 57: Forbudte følelser
Vicky gjør så godt hun kan for å hjelpe den kreftsyke Aronetta, og hennes bror, Arnfinn, gjør ikke jobben lettere. Han gir Vicky et tilbud som hun enkelt ville ha avvist, hadde ikke Arnfinns liv vært så sørgelig ensomt. På Storset er det som om all glede har forsvunnet fra stedet. En uendelig vond skjebne venter en av de gjenværende på gården. Da brevet fra gamle Klara når Astri i Vargfjord, blir alle som én lammet av sjokk og sorg.

Astri hadde tårer i øynene da hun gikk inn i rommet.
 – Jeg har fått telegram fra Storset.
Tronds smil forsvant. – E det nå’ alvorlig?
Hallvard var kvikk i oppfattelsen. – Mor. E det ho bessmor?
Astri gråt, men satte seg ikke. Hun ble stående slik at hun kunne se dem alle sammen. – Nei, barna mine. Men noe forferdelig trist har skjedd.

Fossefall, bok nr. 36: En dristig plan
Amalie har blitt mor til velskapte tvillinger, Sigmund og Helen. Samtidig er Olas helse fortsatt ustabil. Vil barna måtte vokse opp uten en far?
Sofia er hodestups forelsket i presten Lukas. For ham er troen det viktigste i livet. Men Sofia gir ikke opp så lett.
Og Mikkel finner ut at Ola har en hemmelighet …

Så dum han hadde vært. Hannele hadde fordreid tankene hans med det vakre utseendet sitt. Mikkel ville ikke være snill lenger. Det var på tide å fullføre det han og Ulla hadde begynt på. Han måtte finne dagboka. Han skulle ha Tangen, om det så kostet ham flere års slit og strev. Han var odelsgutten, den rettmessige eieren!

Livet i Bergfoss, bok nr. 3: Varm snø
På feriesenteret har de sitt å stri med. Jo Strand er overbevist om at foreldrene har noe å skjule. Han tror også at det er det som er hovedgrunnen til de mange vonde kranglene mellom dem.
Lise er så fortvilet at hun ikke lenger vet hva hun ska velgel. Hun føler seg presset, og det gjør henne redd.
Da det bygger seg opp en isfront mellom Anette og Ulf, er det ingen av dem som skjønner at de spreller som marionetter i en sjalu kvinnes garn.

– Hei, og takk for sist! Ulf Veide smilte fornøyd. De mørke øynene stirret muntert på henne.
Anette ble så paff at hun bare ble stående med melkekartongen i den ene hånden. Etter hvert fikk hun mumlet frem et hei og lagt melken i trillevognen. Hva i all verden var det han innbilte seg? tenkte hun. Sto han ikke her og lot som ingenting!

Nordlysets døtre, bok nr. 11: Ny horisont
En tynn pikeankel, som stakk frem av buksebenet på en turkis joggedress, syntes nå bak en haug med bildekk. I neste øyeblikk så de hele jenta. Hun lå på siden, med lukkede øyne. Ansiktet bar preg av temmelig voldsom behandling, men der var ikke tegn til blod noe sted.
– Er hun død? spurte Arnesen­.
Torstensen knelte ved jenta og la et par fingertupper mot halspulsåren.
– Nei, hun lever. – Men hun er halvt ihjelslått så vidt jeg kan se. Tilkall ambulanse øyeblikkelig.
Syv minutter senere var ambulansen og et par politibiler til på plass ved bryggene.
– Har hun noen papirer på seg, som forteller hvem hun er? spurte inspektør Lien, som nå hadde overtatt etterforskningen­. Den skamslåtte jenta var lagt på båre og ble nå ført inn i ambulansen.
– Nei, ingen, svarte Arnesen. – Vi fant ikke annet enn dette. Det lå i en av bukselommene. Han rakte in­spektøren et lite, krøllet visittkort
.