Vi har pusset opp NorskeSerier.no

Vi har i høst jobbet med å gi NorskeSerier.no en solid «makeover». Det er gjort mange og store endringer på nettsidens utseende, og mandag kveld gikk vi på lufta med våre nye nettsider.

Nå vil vi vite hva du synes!

Fram til nå har NorskeSeriers nettsider hatt et ganske mørkt uttrykk. I arbeidet med nye nettsider har vi hatt et ønske om å gjøre sidene lysere og mer innbydende for våre lesere og besøkende.

Slik er utseendet til nye NorskeSerier.no.

Vi har gjort mye med menystrukturen. Fra nå av finner du for eksempel alle våre serier samlet på ett sted. Det samme gjelder våre dyktige og skriveglade forfattere. Under hver serie finner du fortsatt seriens filmtrailer og informasjon om når neste bok er i salg. Klikker du på tittelen til neste bok i salg, finner du også et utdrag fra boken.

forsiden finner du nå blant annet et nyhetshjul, der vi trekker fram det mest spennende og interessante som skjer akkurat nå. Du finner også lenker til de siste innleggene fra bloggen vår, og mye annet spennende.

Det har vært viktig for oss å bevare de aller fleste mulighetene og funksjonene fra de «gamle» nettsidene våre. Det betyr at du selvsagt fortsatt kan bestille en gratis bok, kjøpe komplette serier, tegne abonnement og gjøre enkeltbestillinger.

Men vent, det er mer!

Som du kanskje legger merke til er bloggen du nå leser også pusset opp. Det har vi gjort for at du som leser skal kunne kjenne igjen NorskeSerier på nettet – uavhengig av om det er nettsidene eller bloggen du besøker.

Vi også gitt bloggen et helt nytt navn. Cappelen Damm har en forlagsblogg som heter Forlagsliv. Hva passer vel da bedre enn å kalle NorskeSeriers blogg for Serieliv?

På bloggen skal vi fortsatt gi deg et innblikk i hverdagen til våre fantastiske forfattere og hvordan de jobber med å skrive din favorittserie, samt hva vi i forlaget holder på med.

Hva synes du?

Vi lærer mye av kommentarene vi får her på bloggen og på Facebook. Derfor vil vi nå gjerne vite hva du synes om det nye utseende på NorskeSerier.no og bloggen vår Serieliv.

Hva synes du om endringene vi har gjort? Er det noe du savner? Noe vi du synes vi kan gjøre annerledes? Er det noe du gjerne vil lese mer om på bloggen?

Bruk kommentarfeltet under. Både ris og ros mottas med takk!