Nye bøker denne uken

Gled deg! I uke 49 kommer det nye bøker i seriene Maria av Svaneberg, Rosehagen og Østenfor sol!
I morgen finner du disse gripende fortsettelsene i en bok- eller dagligvarehandel nær deg:

Maria av Svaneberg, bok nr. 5: Tapt fremtid
Østenfor sol, bok nr. 6: Følelser og forventninger
Rosehagen, bok nr. 38: Het oktober

                   

Maria av Svaneberg, bok nr. 5: Tapt fremtid
Maria finner ut sannheten om Karl Lattmann, og skjønner at faren prøvde å advare henne mot presten på dødsleiet. Maria føler seg sveket, men også rådvill, for er Knud villig til å la henne bryte ekteskapsløftet?

Maria hjelper Karen med bryllupsforberedelsene da det plutselig ankommer et bud med invitasjon til Sortskog gods. Maria blir vist rundt på godset av Sofie, datteren til Philip, og i vinterhagen kommer hun over et sammenrullet lerret …

Østenfor sol, bok nr. 6: Følelser og forventninger
Simone gleder seg til å reise hjem til Norge – og ikke minst til å se igjen August. Hun håper en anledning byr seg i løpet av julen, og drømmer allerede om nyttårsballet …

På Vindfall legger også Laura store planer for julen, i det skjulte. Hun er sikker på at den hemmelige svenske gjesten vil gjøre stor lykke. Men da Johannes kommer hjem på juleferie, får hun store tvil om hun har gjort det rette …

Rosehagen, bok nr. 38: Het oktober
Jenny kan ikke lenger lyve for seg selv. Hun er tiltrukket av Simon, og følelsene mellom dem vokser i styrke. Hun har fått to brev som sier at Gerhard er utro. Han er langt borte, og Roma er en forheksende by. Hun rives nesten i to. Bør hun reise hjem? Tør hun bli?  Emily gleder seg over de nye planene for hotellet. Samtidig er hun bekymret over Sanders følelser for Andrine, følelser som truer med å ødelegge ekteskapet hans.

«Gerhard er rik, mektig og selvsikker, men han er snart en gammel mann,» sa Simon. «Du og jeg er unge, Jenny!»
«Alder betyr ikke mye,» protesterte hun. «Jeg merker knapt at han er eldre enn meg.»
Han fulgte henne inn i stuen. Hun rakte ham brevet. «Jeg fikk dette i dag. Like før du banket på døren. Les det. Før jeg ombestemmer meg.»