Nye bøker denne uken

I uke 50 kommer det hele fem nye bøker i salg, så det er masse å glede seg til!
«Ringen er sluttet» er siste bok av Fiolsteinen – ikke gå glipp av den spennende slutten!

Klikk på “Les hele bloggposten” under omslagene for en smakebit på hva som skjer videre!

Alvestad, bok  nr. 10: En smak av lykke
Annas skjebne, bok nr. 8: Møte med fortiden
Arvesynd, bok nr. 4: Kjærlighetsbarnet
Fiolsteinen, bok nr. 24: Ringen er sluttet
Sagaen om Sunniva, bok nr. 19: Troll i ord

       

Alvestad, bok  nr. 10: En smak av lykke
Ingrid vaklet bakover, redselen jog gjennom kroppen hennes.
– Håkon! Hjelp! skrek hun.
Jarl hadde løftet armen på ny. Ingrid ville løpe, men var trengt inn i et hjørne. Tankene hennes gikk til barnet. Redselen steg ytterligere. Jarls øyne lyste av noe hun ikke klarte å tyde, hendene hans festet seg om skuldrene hennes. Det svartnet for henne, og hun følte hvordan beina var i ferd med å gi etter under henne.
– Slem, messet Jarl. – Slem kvinne. Slem, slem, slem.

Annas skjebne, bok nr. 8: Møte med fortiden
– Det var han som hjalp meg å plukke opp julekakene! utbrøt Anna.
– Han har litt lengre hår på dette bildet, men jeg er ikke i tvil. Det var han som plukket opp kakene! Det hele skjedde så fort at jeg ikke rakk å se ordentlig på ham, men nå … nå som jeg ser på dette bildet, da ser jeg at det var ham.
– Kristian Johnsen?
– Ja. Det var Kristian Johnsen som var i kirken i kveld. Anna ble sittende med bildet i hånden. – Jeg har møtt min bror, sa hun. – Vi møtte hverandre uten at noen av oss forsto at vi er søsken.

Arvesynd, bok nr. 4: Kjærlighetsbarnet
Lille-Sivert er sin mors øyesten. Mali gjør alt som står i hennes makt for å beskytte ham mot livets vanskeligheter og ondskap.
Høsten nærmer seg. Mali og Lille-Sivert drar opp til setra for å vaske og gjøre i stand for vinteren. Plutselig skjer det som absolutt ikke måtte skje: Tater-Jo vender tilbake, og slektskapet til Lille-Sivert er så svimlende åpenbart. Mali nyter hvert øyeblikk sammen med de to hun elsker. Men samtidig føler hun seg truet. Hennes hemmelighet kan hvert øyeblikk bli avslørt for hele verden. Eller enda verre: for Johan …

Fiolsteinen, bok nr. 24: Ringen er sluttet
– Grim! Hansine grep ham i armen, kjente at han skalv. Alvoret i det som skjedde var i ferd med å gå opp for henne. Det suste i hodet, og stemmene steg og sank.
– Er det noe jeg kan gjøre?
– Si ifra til far … og de andre. Han strøk forbi henne. – Hold deg hjemme, Hansine. Persa, få karene til å hente frem vanntønnene. Kristoffer, hjelp Embret med hestene.
Hansine løp over tunet, stoppet et øyeblikk ved tuntreet og kastet et blikk over åskammen bak berget. I mørket kunne hun skimte et rødlig, blafrende lys, og hun kunne kjenne et snev av røyk i luften.

Sagaen om Sunniva, bok nr. 19: Troll i ord
Mangt og mye endres idet høsten ubønnhørlig glir over i vinter. Anders søker Kolbeins råd, men veidemannen får selv en ubehagelig overraskelse. Under storgildet på Elvestad blir Agnes minnet om en advarsel hun ga Sunniva for lenge siden. Nå frykter hun at det er i ferd med å gå troll i ord. Ragnhild bekymrer seg også for søsteren, uvitende om at hun snart vil ha noe helt annet å tenke på …