Nye bøker denne uken

På tirsdag kommer det fem bøker vi vet mange har gledet seg til å lese! I tillegg til siste bok i Novemberbarn, er det nye bøker i seriene Flammedans, Fossefall, Morshjerte og Sønnavind. Masse godt lesestoff til årets siste uke!

Klikk på “Les hele bloggposten” under bildene for å se hva som skjer videre!

Flammedans, bok 44: Tapte minner
Fossefall, bok 37: Kjærlighet på prøve
Morshjerte, bok 15: Det som ikke er ditt
Novemberbarn, bok 20: Smaragdhjerte
Sønnavind, bok 49: Vonde tanker

             

Flammedans, bok 44: Tapte minner
Mens Ivar og Elias prøver å finne ut om det er skrømt i vinterstua på Gampås, forsøker Tobias nok en gang å ta livet av Kjersti og Anna. Med kløkt og stort vågemot setter han planen sin ut i livet. Denne gangen ser det ut til at han skal lykkes.

Anna ga ikke fra seg en eneste lyd, bare hang i Nikolais armer. Skrekken tok kvelertak på ham, han klarte så vidt å puste. Elias pustet tungt og hektisk, iblant stønnet han. ‒ Jeg håper at hun ikke er død. Nikolai greide ikke å svare. Han stirret mot den livløse skikkelsen med en frykt han aldri hadde kjent maken til. I fellesskap fikk de lagt henne i sluffen. Nikolai kom seg opp på kuskesetet og svingte svepa. Idet hesten satte over i galopp, ropte han mot Elias, som akkurat hadde kommet seg på hesteryggen. ‒ Hent doktor Holm! Be ham komme til Øvre Garmo! Si at det er livet om å gjøre!

Fossefall, bok 37: Kjærlighet på prøve
En kvinne tropper opp på Tangen gård og påstår at hun er Olas hustru. Ola nekter å ha kjennskap til kvinnen, men Amalies verden går i oppløsning. Har virkelig Ola holdt henne for narr hele tiden?
Fru Vinges grusomheter tar ingen ende. Og denne gangen er det Sofia som får unngjelde da et taterfølge vender tilbake til Finnskogen …

Amalies tanker svant hen da et taterfølge dukket opp i det fjerne. Hun undret seg på om det var følget som Sofia hadde vært med den
gangen. Det var flere vogner, og Amalie la spesielt merke til en mørk gutt som satt henslengt på kuskesetet. Idet de red forbi, stirret han på henne som om de var bekjente …

Morshjerte, bok 15: Det som ikke er ditt
Martin har nærmest flyttet inn til Maren, og de oppdager begge nye sider hos den andre. Maren reagerer da det viser seg at Oda ikke er så begeistret for Martin, men hun skyver det fra seg.
Thorleif drikker fremdeles for mye, og det begynner å gå stygge rykter om ham. Lina prøver å få forholdet deres til å fungere, men han er ikke interessert.

– Kan du ikkje glømme alt det dumme e gjord, Maren. Det betydde ikkje noko.
– At kjærligheta overlever, skyldes ikkje at ein glømmer, Thorleif. Det skyldes at ein tilgjer.
– Og det gjer du ikkje? Du tilgjer ikkje?
– E veit ikkje, sa hun lavt. – E trur kjærligheta mi sleit seg ut. Og det var ikkje berre di skuld, la hun til. – E har gjort mykje utilgjeveleg sjølv, e.
– E har tilgjeve deg, sa han lavt og så på henne. – Alt.

Novemberbarn, bok 20: Smaragdhjerte
Judianna får berget Ramonas lille datter, og Lukas er i sikkerhet. Men han virker trist og innesluttet, enda Caroline tar ham imot med åpne armer.

Da Bastian brått forsvinner, frykter Judianna at han har vervet seg som soldat fordi hun har avvist frieriene hans. Hun får hjelp av Borger til å lete, enda det også haster med å redde Sara ut av onde Hellbergs klør …

Sønnavind, bok 49: Vonde tanker
Hedvig Borgseter innser at sønnen Roar har brukt av hennes penger. Det er på høy tid å få en slutt på at han utnytter henne, men hun frykter for reaksjonen hans.

Elise får høre at Hugo er arrestert, og blir fra seg av bekymring. Det går rykter om at han vil bli sendt til Bastø, men kan han da ikke bli sendt av gårde uten foreldrenes samtykke? Sammen med Johan bestemmer hun seg for å besøke Hugo i Møllergaten 19. Den kjente bygningen vekker vonde minner hos dem begge.