Verv en venn og få flotte premier!

Som abonnent vet du hvilken leseglede NorskeSerier gir. Det er bøker du koser deg med og drømmer deg bort i. Ved å abonnere på bøkene får du også mange fordeler, og nå kan du endelig dele disse med vennene dine!

Verver du en ny abonnent i dag, får både du og den du verver en flott gave! Dere er også med i trekningen av et reisegavekort på 15 000 kroner!

Vervepremie til deg og velkomstgave til den du verver

Både du og den du verver kan velge mellom to lekre gaver; en karaffel med to glass fra Rosendahl eller en retroradio – helt gratis*!

Den røde retroradioen har en herlig rund form og et mykt uttrykk. Dette er en radio man blir glad av! Karaffelen og de to vannglassene er fra Rosendahl. De har et enkelt og tidløst design, og kan også benyttes som blomstervase. Begge gavene har verdi 300 kr.

VINN ET REISEGAVEKORT FRA STAR TOUR

Du og vennen din er også med i trekningen av en sydentur til en verdi av 15 000 kroner! Premien gis som et gavekort fra Star Tour. Du velger altså selv hvor og med hvem du reiser!

Jo flere du verver, jo større vinnersjanser har du!
For hver abonnent du verver, får du én vinnersjanse i trekningen av gavekortet. Verver du to venner, får du to vinnersjanser osv. Det lønner seg med andre ord å verve mange venner! Den du verver får automatisk én vinnersjanse for hver serie han eller hun tegner abonnement på.

Hvordan verver du?
norskeserier.no finner du et elektronisk bestillingskjema som du og den vervede kan fylle ut. Du kan også laste ned vervebrosjyren, printe den ut og fylle ut kupongen på bakerste side. Klikk her for å laste ned brosjyren.

Vervekampanjen varer kun til 18. mars 2012, så skynd deg å verve!

*Den som verver får vervepremien GRATIS tilsendt. Den vervede betaler kun kr 69,- i porto- og ekspedisjongebyr for velkomstgaven.