Nye bøker denne uken

Leser du Livets lenker eller Arvesynd? Da kan du glede deg til i morgen, for da kommer det nye bøker i begge seriene! Du finner bøkene i en bok- eller dagligvarehandel nær deg!

Livets lenker, bok 14: Vinternatt
Til Elens skrekk er Hildegard tilbake på Doktorgården. Men Hildegard får snart rede på Ankers usømmelige oppførsel, et svik svigerinnen simpelthen nekter å godta …
Vera og Jørgen er snødd inne på fjellet, og de kjemper en håpløs kamp mot kulden. En natt blir Vera lokket ut i vintermørket.

– Det er noen som synger, hvisket Vera og løp til døren og trakk den opp. 
På den mørke himmelen funklet tusenvis av stjerner. Da hun bøyde nakken og kikket rett opp, stanset pusten. Hun falt på kne og foldet hendene mot himmelen. Det var en mening med at hun havnet hos Margit og Arnold, og at Herren sendte Jørgen til henne.

Arvesynd, bok 5: Måneskinnsdansen
Et nytt barn blir født på Stornes: Johans sønn, som må vokse opp uten far. Beret er henrykt, men Mali får ikke den gode morsfølelsen.
Håvard gjør manns jobb på gården. Blid og hjelpsom sjarmerer han alle, og Mali kjenner hvordan hun blir trukket mot ham. Hun kjemper med nebb og klør mot svakheten som overmanner henne hver gang han kommer for nær, for gifte seg vil hun ikke. Men sankthansnatten ser hun ham sammen med unge, vakre Laura Opstad. Da kjenner Mali sjalusien brenne i hjertet…