Nye bøker denne uken

I uke 3 er det fem nye bøker i salg, så det er masse å glede seg til! “Engel uten vinger” er siste bok av Stormvinder – gå ikke glipp av den spennende slutten!

Klikk på “Les hele bloggposten” under bøkene for å se hva som skjer videre!

Maria av Svaneberg, bok 6: Løfte om kjærlighet
Jordmoren, bok 59: Ved kjærlighetens grense
Stormvinder, bok 12: Engel uten vinger
Livet i Bergfoss, bok 5: Mørke skyer
Havets datter, bok 22: Hevnens engel

               

Maria av Svaneberg, bok 6: Løfte om kjærlighet
Maria og Philip møtes i hemmelighet i Karens bryllup, og den kvelden gir de seg hen til hverandre. Men etterpå begynner Maria å tvile på intensjonene hans. Vil det noen gang kunne bli de to? Sammen rir de ut for å bringe stallmesterens datter i sikkerhet. Den unge piken holdes skjult blant de lovløse. Men veien dit er farlig, og fogden og hans menn er like i hælene på dem.

Nå kom avgrunnen nærmere i rasende fart, uten at hesten viste tegn til å ville stoppe. Maria reiste seg i salen. Hun måtte få føttene løs fra stigbøylene og gjøre seg klar til å hoppe. Men bevegelsene var trege på grunn av kulden, og hun innså snart at det var for sent …

Jordmoren, bok 59: Ved kjærlighetens grense
Vickys kjærlighet til Joss brast da han var utro, men hun sørger over tapet av ham. Og så kommer Joss til henne med et løfte – med en gave for livet. Sakte, men sikkert vekkes Vickys følelser til live igjen. Ekteskapet mellom Astri og Trond møter også store utfordringer. Rudolf Kalbes tilstedeværelse i Varghavn har virvlet opp det verste i dem begge. Kjærligheten er sterk mellom de to, men naturens krefter samler seg for å sette dem på en endelig prøve.

Astri hadde fått fram lommelykten, og laget en kile inn i den virvlende, hypnotiserende snøen. Snøkorn, millioner, milliarder av dem, uten ende.
Hun gråt.
Så – bakken forsvant under beina. Et sug i magen.
Hun falt, skled. Det gikk fortere og fortere, og støtene sendte en ild av pine gjennom musklene hennes. Hun var på vei … kanskje på vei utfor et stup.
– Tilgi meg, Trond! rakk hun å tenke. – Tilgi meg!

Stormvinder, bok 12: Engel uten vinger
«Jeg vil aller først vite hvordan du, sønn av en fattig kremmerske, kan drive et helt hotell,» sa Steynor, uten å bry seg om Rose. Men det var ikke uten engstelse at hun røpet følelsene som slet i henne. «Du ser slett ikke slik ut. Bevis at du snakker sant.» Eberhardt ble stående og se alvorlig på henne, helt til hun ble varmkinnet og flyttet blikket ned til skoene sine. De var forresten slitte og stygge, oppdaget hun og måtte ta seg kraftig sammen for ikke å bruse ut igjen, for det var naturligvis dette Ebbe også hadde sett. Hvor enkle og stusselige de så ut, både Rose og hun.

Livet i Bergfoss, bok 5: Mørke skyer
Frank Strand er funnet drept utenfor kontoret sitt. Jørn Jacobsen er sentral i jakten på morderen, men hans mistanker går etter hvert i en retning som lensmannen ikke liker.  Det brutale drapet fører Jørn og Vigdis sammen igjen, og Jørn oppdager at en forelsket mann kan trosse enhver motstand, bare hans kjære støtter ham.  Beate og Jos verden faller i grus, og Beate ser til slutt kun én løsning for å berge Jos fremtid.

Beate Strand var i sjokk. Av sorg, vantro, redsel … Hun visste ikke lenger. Det fantes heller ingen ord som kunne beskrive det hun følte. Det eneste hun visste, var at det gjorde vondt inni henne, som om sorgen hadde krøpet under huden hennes og lå og presset som en eneste stor verkebyll.

Havets datter, bok 22: Hevnens engel
Maria må innse at hun er med barn. Hun nekter å røpe hvem faren er, og forbereder seg på et liv i skam.  Pernille, den nye barnepiken, sprer glede og latter i huset. Men etter hvert går det opp for Elisabeth at tausa også har en mørk side. Hun tar en prat med lensmannsfruen, og det hun får høre, gjør henne kald av frykt. Det blir ikke bedre når erkefienden hennes dukker opp…