Få din favorittserie rett hjem!

Kjøper du seriebøkene dine i dagligvarehandelen? Da bør du lese dette. Som abonnent av NorskeSerier nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i kiosk eller butikk. Det lønner seg å abonnere på serien du leser!

Akkurat nå har vi et flott velkomsttilbud til deg! Tegner du abonnement på en av seriene våre, kan velge mellom to lekre gaver. Enten en stilig karaffel med to glass fra Rosendahl, eller en tøff retro-radio.

Alle som tegner abonnement på en norsk serie i løpet av kampanjeperioden, er i tillegg med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 15 000 kroner. Du velger selv hvor du vil reise og hvem du vil reise med.

Som abonnent får du mange fordeler.
Her er de viktigste:

  • Du får første bok i abonnementet GRATIS
  • Du kan velge mellom to lekre velkomstgaver
  • Du får bøkene levert hjem til deg – rett i din postkasse
  • Du får neste bok før salgsdato i butikk
  • Du får bøkene portofritt tilsendt
  • Du slipper å huske salgsdato for neste bok
  • Du har ingen bindingstid, og kan når som helst stoppe eller ta en pause i abonnementet
  • Du får GRATIS bok tilsendt ved lansering av nye serier

Vårt mål er at du som abonnerer også skal få tilsendt neste bok i favorittserien din før den er å finne i butikken. Vi sender ut neste bok til alle abonnenter ca. to uker før salgsdatoen i butikk. Så dersom du fortest mulig vil vite hva som skjer videre med Elise i Sønnavind eller Maren i Morshjerte, ja, da lønner det seg å abonnere!

Å bli abonnent hos oss er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å besøke våre nettsider og fylle ut skjemaet. Resten ordner vi! Du kan også bruke kupongen i bøkene, eller ringe oss på telefon 815 59 202 (kl. 09.00–15.00).

God bok!

Merk at kampanjeperioden med velkomsttilbudet varer til og med 18. mars 2012, så vær rask.