Nye bøker denne uken

Venter du spent på hva som skjer videre i Rosehagen, Fossefall eller Østenfor sol? Endelig er ventetiden over! I morgen, mandag 23. januar, kommer det nye bøker i alle de tre seriene! 🙂

Fossefall, bok 38: Bror mot bror
Amalie sitter sønderknust igjen på Tangen. Og mismotet blir ikke mindre da en dreng tropper opp og forteller at han har sett Ola og Judith sammen på en herre gård i Sverige. Ola vet at Mikkel står bak den falske vielsesattesten, og da han støter på broren i skogen, tilbyr han Mikkel Tangen, hvis han avslører løgnen for Amalie. Men Mikkel nekter …

Ola stanset på kanten av et stup.
Mikkel forsøkte å komme seg løs, men broren holdt ham fast.
«Hva gjør du?» skrek Mikkel.
«Det som skulle ha vært gjort for lenge siden. Hva skal jeg med deg? Du kommer aldri til å innrømme sviket. Du fortjener ikke å leve.»

Rosehagen, bok 39: Forbudt kjærlighet
Arkitekten begynner å bygge om hotellet, men Emilys følelser er blandet. Stedet rommer så mange minner fra barndommen og fra livet med Aksel, fra den største lykke til den svarteste sorg. Hun vet at hun er bundet til hotellet for alltid. Gerhard har fått et brev fra Jennys vertinne i Roma, som påstår at Jenny og Simon har hatt et forhold, og at hun selv har sett dem. Jenny nekter alt, men Gerhard strever med å tro henne.

”Jenny? Sover du?”
Det var Gerhard. Hun skimtet ham så vidt i lysskjæret fra gangen. Ville han ha henne tilbake i ektesengen, slik at ingen andre skulle vite hvordan det stod til mellom dem?
”Jeg klarte ikke å sove uten deg, Jenny.”


Østenfor sol, bok 7: Hjertets tale
På Strandeby er nyttårsballet i full gang. Mens Simone og August har sitt hemmelige stevnemøte under den første månen i det nye året, svinger Laura seg på dansegulvet. Skjønt ingen av kavalerene kan måle seg med mannen hun først nå innser at hun elsker. Før hun får gjort noe med det, rystes selskapet av flere oppsiktsvekkende episoder. Det hele starter med at en ung kvinne gjør skandale …