Vi vil vite hva du mener!

Vi har ofte velkomstgaver/hurtigsvarspremier når vi lanserer en ny serie. Dersom du var en av de første som bestilte abonnement på Polarnetter, fikk du f.eks. et skjerf. Hurtigsvarspremien på Legdebarna var et lekkert sjal, det var pulsvarmere på Annas skjebne og et praktisk handlenett med Maria av Svaneberg. Nå vil vi gjerne høre hva du er interessert i! 

De siste månedene har de som har benyttet seg av kampanjetilbudet og alle som har vervet en ny abonnent fått velge mellom to flotte gaver – en karaffel fra Rosendahl og en tøff retroradio. I tillegg har man fått sjansen til å vinne et reisegavekort fra Star Tour på 15 000 kroner.

Nå vil vi gjerne vite hva du ønsker og tenker om velkomstgavene når en ny serie kommer. Vi har fått flere tilbakemeldinger på at leserne heller vil ha en ekstra gratis bok i abonnementet enn en velkomstgave. Er du enig i dette? Hva slags velkomstgaver vil du sette størst pris på? Vi vil vite hva du mener! Svarene du gir oss vil vi bruke videre i arbeidet med å utvikle et best mulig tilbud til deg som liker å lese norske serier.

Svar på spørsmålet under og bruk kommentarfeltet til å fortelle oss hva du tenker og ønsker. Vi trekker ut tre heldige vinnere som hver får en stor bokpakke.

NB: Du har fortsatt muligheten til å verve en venn! Både vervekampanjen og velkomsttilbudet varer til 18. mars, så skynd deg å melde deg og vennen din inn!

[wpsqt_quiz name=»Gave»]