En avsluttet serie får nytt liv

Visste du at vi setter sammen og selger komplette serier til sterkt reduserte priser når alle bøkene er utgitt?

Vi vet at mange synes favorittserien sin kommer ut altfor sjelden. Du som leser må av og til vente både to og tre måneder for å vite hvordan det går videre i serien. «Jeg elsker serien, men det er så lenge å vente på neste bok», hører vi ofte. For deg som ikke klarer å vente vil en bokpakke – med alle bøkene i en serie samlet – være perfekt!

           

Når en serie avsluttes, får den nytt liv og selges som bokpakke – hele serien til en hyggelig, lav pris! Våre bokpakker er svært populære, og vi har nå satt sammen noen helt nye pakker til deg:

Vi kan nå tilby bokpakker av Fiolsteinen (24 bøker), Novemberbarn (20 bøker), Legdebarna (15 bøker), Stormvinder (12 bøker) og Nordlysets døtre (12 bøker). Og det beste av alt er at de selges med opptil 50 prosent rabatt! Det er ingen ekstra kostnader på bokpakkene. Vi betaler porto og frakt til adresser i Norge!

Du bestiller en bokpakke ved å besøke våre nettsider NorskeSerier.no.

Usikker på om serien er noe for deg? Vil du «prøvelese» før du bestiller? Bestill første bok helt gratis og uforpliktende av oss!