Nye bøker denne uken

Gled deg! I tillegg til første bok i Stina Saga, kommer fortsettelsene på Fossefall og Jordmoren i morgen. Masse godt lesestoff til fortsatt kalde vinterdager!

Stina Saga, bok 1: Trolløyet
Ballangen, 1685: Stina er en av mange som må slite for den onde fogd Bal og hans kobberverk. Likevel er hun heldig som slipper å tilbringe lange dager i de dype, mørke gruvene, som faren hennes må. Og nå er han blitt syk – alvorlig syk. For å hjelpe ham, tyr Stina til ulovlige midler. Blir hun avslørt, er det ute med henne. Men den sjansen er hun villig til å ta for å redde den vesle familien sin …

Fossefall, bok 39: Dystre spådommer
Sofia har blitt utsatt for en ulykke på prestegården, og Amalie drar dit for å finne ut hva som har skjedd. Kan noen ha skadet søsteren med vilje? Amalie får et brev fra Ola, og blir uendelig trist da hun skjønner at han har begynt å drikke igjen. Hun vet ikke at ektemannen allerede er på vei hjem til Tangen, og idet Ola ankommer gården, ser han noe som setter sinnet i kok …

Jordmoren, bok 60: En siste fristelse
Den onde arven etter faren hviler tungt over lille Hallvard. Han har begått en rekke ugjerninger i det siste, og nå er lensmannen i Sæterdalen på sporet av ham. Astri vet lite om dette, men hun forstår at Hallvard trenger henne. Samtidig får Vicky et tilbud om å reise til Oslo sammen med den rike fru Fridenschou. Der møter Vicky en kjekk, ung mann – en helt annen type enn Joss. Kjæresten hennes vil gifte seg, han vil ha hele henne. Men Vicky lengter etter å være fri!