Nye bøker denne uken

Er du spent på hva som skjer videre i Maria av Svaneberg og Flammedans? Da trenger du ikke å vente lenge! I morgen er fortsettelsene endelig i salg! På nettsiden vår, www.norskeserier.no, kan du lese et lengre utdrag fra begge bøkene. Klikk deg inn på serien og boken!

Maria av Svaneberg, bok 7: Amulettens hemmelighet
Tyveriene på Svaneberg forblir en gåte. Sigrid ser ikke ut til å bry seg om at det blir stjålet eiendeler fra godset, og det er først da Maria blir skadet under tyvens flukt at Knud tilkaller lensmannen. Philip har reist ut i krigen, og Maria er bekymret når hun ikke hører fra ham. En natt sover hun med amuletten på, for å se om den kan gi svar …

I drømmen kjente Maria rekylen fra kanonene som ristet hele skipet.
– Lad om, og skyt igjen! Philip ropte en gang til, stemmen ble nesten overdøvet av lyden fra fiendens kanonade, som denne gangen blåste rett inn i «Mathea»s skipsside.
Maria hørte den knasende lyden av splintrende treverk. Hun ville rope, men det kom ingen lyd. 

Flammedans, bok 45: Ung kjærlighet
Anna reiser til Røros sammen med Linnea og Holger. Hun fortviler over minnene som ennå ikke har kommet tilbake. Den siste kvelden er det dans, og Linnea får danse både med Mink og Asgeir. Når dansen er over og Linnea har lagt seg, setter Anna seg på sengekanten …

Linneas øyne var tåreblanke. – Mink har snakket om at vi skal gifte oss, bare jeg blir gammel nok. Anna svelget. At Linnea skulle gifte seg og få barn, var en skremmende tanke. – Det er viktig å glede seg over det som er, og ikke gråte over det som kanskje vil komme. Og han blir ikke borte for alltid. – Jeg vet det. – Så smil, kjære barnet mitt. Anna kysset henne på pannen.