Nye bøker denne uken

I morgen er det tre nye bøker i salg! Du finner disse bøkene i en butikk, kiosk eller bokhandel nær deg:

Arvesynd, bok 7: Sviket
Mali bærer et nytt barn under hjertet, men denne gangen vet hun ikke om det er noe kjærlighetsbarn. Det kan være Håvards – men hva om det er Torgeirs? Da vil hun miste alt hun har kjempet for …

Arvesynd, sang det i hodet hennes. Arvesynd. Var det ikke nok for Gud at hun ble straffet? Måtte synden hennes ramme de gamle også? Langsomt grep hun Bestes gamle kors, la det kalde metallet mot pannen og lukket øynene. – Hjelp meg, Beste, hvisket hun ut i det stille rommet. –La han få leva, litlguten. Forsiktig la hun korset ned på det vesle hodet som lå inntil brystet hennes, holdt det der mens hjertet hennes gråt om nåde. Så løftet hun det mot munnen, sank bakover og ga seg over til gråten.

Livets lenker, bok 15: En felles fiende
Sigmund blir endelig en fri mann. Men vil Elen og Sigmund noen gang få hverandre? Elen innser at Anker aldri vil la henne gå, og ingen vet bedre enn henne hvor rasende ektemannen kan bli. Ragna på sin side har skjønt hva som foregår mellom Elen og smedsønnen, og fantaserer om å få doktoren for seg selv. Kommer hun til å røpe det hun vet for Anker?

Anker smelte tømmene mot hesteryggen så hesten skvatt og langet ut. Vinden stakk i kinnene, og langt bak hørte han de ynkelige ropene til Ragna. Han kokte over. Raseriet satt i hver del av ham. Fingertuppene vibrerte. Om han fant Elen hos smeden, kom han til å slå henne i hjel.

Østenfor sol, bok 8: Fløyelsnetter
Simone gleder seg til å gifte seg med mannen hun elsker – og håper at hun og August kan få barn selv om de begge har barnløse ekteskap bak seg.  Laura er lykkelig forelsket. Hver ledige stund tilbringer hun med Ola, og de har funnet en hemmelig møteplass i skogen. Men utover sommeren innser Laura at Ola har tankene et annet sted: hos sin ukjente slektning i Preussen …