Søndag er siste sjanse!

De siste månedene har vi hatt et velkomsttilbud og en vervekampanje på nettsiden vår. Søndag 18. mars avsluttes begge tilbudene, så skynd deg om du ønsker å verve en ny abonnent eller bli abonnent selv!

VELKOMSTTILBUD
Som abonnent av NorskeSerier nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i kiosk eller butikk. Det lønner seg å abonnere på serien du leser! Tegner du abonnement på en av seriene våre innen søndag, kan velge mellom to lekre gaver. Enten en stilig karaffel med to glass fra Rosendahl eller en tøff retro-radio. Du er i tillegg med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 15 000 kroner. Du velger selv hvor du vil reise og hvem du vil reise med!

Ønsker du å benytte deg av velkomsttilbudet?
Klikk her for å bestille!

VERV EN NY ABONNENT
Som abonnent vet du hvilken leseglede NorskeSerier gir. Det er bøker du koser deg med og drømmer deg bort i. Ved å abonnere på NorskeSerier får du også mange fordeler, og nå kan du endelig dele disse med vennene dine! Verver du en ny abonnent innen søndag 18. mars, får både du og den du verver enten en karaffel med to glass fra Rosendahl eller en tøff retro-radio*! Dere er også med i trekningen av et reisegavekort på 15 000 kroner fra Star Tour!

Skal du verve en ny abonnent? Fyll ut det elektronisk bestillingskjemaet på nettsiden vår eller bruk kupongen i vervebrosjyren. Klikk her for å laste ned brosjyren.

*Den som verver får vervepremien GRATIS tilsendt. Den vervede betaler kun kr 69,- i porto- og ekspedisjongebyr for velkomstgaven.