Barn av stormen på Jomfruland

PUST – et deilig avbrekk i hverdagen

PUST er innholdsrike bøker du kan kose deg med lenge – her får du mye bok for pengene! Seriene i PUST er skrevet av noen av våre mest populære forfattere, og vi lover deg kjærlighet, dramatikk og spenning – og litt kunnskap.

PUST består av korte romanserier, og i januar lanserte vi Barn av stormen av Merete Lien.

Barn av stormen tar deg med til Jomfruland mot slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap. Sytten år gamle Agnete elsker friheten. Hun elsker Jomfruland, øya hun bor på, og hun elsker det ville havet. Men mest av alt elsker hun Johannes, den vakre, gåtefulle jegeren som skyter fugler og stopper dem ut. Men på grunn av ondt blod mellom Agnetes og Johannes’ familie har kjærligheten dårlige kår, og den fremmede, mørkhårede mannen som av og til kommer til henne i syner, gjør henne forvirret.

De gikk tvers over øya, mot innsiden – like til den lange, hvite sandstranden. Agnete så utover Jomfrulandsrenna, der sjøen lå blank og stille, men likså ofte gikk stri av vind og strøm. På dager som denne var det vanskelig å forestille seg at de sjøfarende var så redde for farvannet rundt øya at de ikke turte å ta navnet Jomfruland i sin munn når de seilte forbi. Landet gode, sa de – for ikke å utfordre vettene i hav og luft. Bare den som var forsiktig, kunne håpe å komme velberget forbi undervannsbåer og skarpe skjær, klare seg gjennom sterk strøm og grunn sandbunn som fantes på de mest uventede steder.

Bok 2 av Barn av stormen er nå i salg i dagligvare, kiosk og bokhandel. Første bok i serien kan kjøpes på Cappelen Damms nettside eller ved å tegne et abonnement på serien. Ved å abonnere får du bøkene rett hjem i postkassen uten ekstra omkostninger.

Ønsker du å abonnere? Bestill abonnement på Cappelen Damms nettside eller ring vår kundeservice på tlf. 815 59 002.