Nye bøker denne uken

I morgen kommer det nye bøker i Fossefall, Jordmoren og Barn av stormen! Masse godt lesestoff nå som påsken nærmer seg med stormskritt! 🙂

Fossefall, bok 40: Skogens  hvisker
Ondskapen på Finnskogen bare fortsetter. Fru Vinge står i ledtog med den blinde trollmannen, og gjør alt for å hindre at Amalie og Ola skal forbli lykkelige. En dag dukker Peter opp på Tangen og ber Amalie bli med ham ut i skogen. Han forteller om en skikkelse som viste seg for ham; skogens hvisker kaller han den.

«Vi må forte oss bort herfra, Peter. Det er ondskap her. Denne skapningen vil oss ikke noe godt.» Amalie tok noen tak med staven og satte utfor en lang bakke. Peter løp etter henne, hun hørte pusten hans bak seg. «Vi må skynde oss!» ropte hun igjen, men nå hørte hun ham ikke lenger. Da hun bremset med staven og så seg tilbake, var Peter borte …

Jordmoren, bok 61: Mulighetenes tid
Astri og Trond blir hjertelig tatt imot i Sæterdalen, der det snart skal være bryllup for Emil og hans vakre Lise. Men Astris mor er syk. Vonde minner rir henne som en mare. En natt forlater Victoria sitt hjem på Kongstun. Hun går inn i skogen, mot et tjern – og blir borte.  Vicky begynner som sykepleierelev på Ullevål sykehus, og møter misunnelse og baksnakking blant medelever og ansatte. Men vanskeligst blir møtet med Steinar Onsstø og hennes øvrige familie i Oslo. Slett ikke alle vil Vicky godt i livet, tvert imot …

– Men Onsstø. Eg forstår ikkje. Eg e ikkje i slekt med deg eingong!
Steinar Onsstø lente seg bakover i stolen og strøk seg over den blanke issen. Smilet var som et sug av gamle minner.
– Hva er så gildt med blodsbånd, Vicky? Den ene kan elske sitt fosterbarn som sitt eget hjerte, mens den annen lar sitt kjøtt og blod gå for lut og kaldt vann.

Barn av stormen i Pust-serien, tredje bok:
Agnete og Johannes er lidenskap forelsket i hverandre, men må gå varsomt frem for ikke å avsløre forholdet. Kjærligheten mellom dem har dystre utsikter, og de stjålne stundene sammen blir enda færre når Edvard Falchenberg overlater mye av forretningsdriften til sønnen, som stadig får ærender på fastlandet. Samtidig er Agnete mer enn oppmerksom på Marcels nærvær …

Nathanael er fast bestemt på å gifte seg med doktor Vogts datter, Susanna, som han anser for å være et godt gifte. Men det er ingen tvil om at han kommer godt ut av det med Fisker-Maren, og på den andre siden står Sophie. Livet er vanskelig for henne, med ubesvart kjærlighet, en fraværende og drukken far og en mor som er syk på sinnet. Og vil hun komme seg ut av Edvard Falchenbergs grep?

Ønsker du å abonnere på Fossefall eller Jordmoren og få flere fordeler? Klikk her! Abonnement på Barn av Stormen kan bestilles her.