Anne-Lise Boge gjester Trondheim

Endelig kommer forfatteren bak Morshjerte og Arvesynd til Trondheim! 24. april inviterer Trondheim folkebibliotek til litterær salong med Anne-Lise Boge!

Tirsdag 24. april, klokken 19.00, er du hjertelig velkommen til Hovedbiblioteket på Peter Egges plass. Denne kvelden står trivialromaner og serielitteratur på programmet, og vi lover en spennende kveld med et interessant innblikk i den populære sjangeren!

Program for kvelden:

  • ”Trivialromanen på 1700-tallet” ved Siv Gøril Brandtzæg, NTNU
    Brandtzæg er vinneren av Forsker Grand Prix 2011, og har skrevet doktorgrad om triviallitteratur. Brandtzægs hypotese er at 1700-tallets kjærlighetsroman, på samme tid så populær og upopulær, er et av de første litterære uttrykkene som synliggjør en vesensforskjell mellom «høy» og «lav» litteratur – hierarkiske skillelinjer som fortsatt er tydelige i dagens litteraturkritikk.
  • ”Ny serielitteratur” ved Anne-Lise Boge
    Suksessforfatteren bak Arvesynd og Morshjerte i samtale med Adresseavisens Kari Hovde.

Arrangementet avholdes i Magistratsalen, og arrangører er Kunnskapsbyen og Trondheim folkebibliotek. Inngang kr. 100. Café Gjest Baardsen serverer enkle småretter med egnet drikke til fra kl. 15.00.

Velkommen!