Bli NorskeSerier-skuespiller!

Har du sett filmtrailerne vi lager til alle seriene våre? Nå søker vi skuespillere til vår neste film! En gyllen sjanse for deg som leser serieromaner og kanskje også har en liten skuespiller i magen!

Fra filmtraileren til Maria av Svaneberg

Bjørneby Productions er produksjonsselskapet som lager filmene våre. De søker nå både skuespillere og statister til en ny produksjon i Bergen. Filmingen finner sted i Bergen lørdag 5. mai og søndag 6. mai, og det er viktig at alle skuespillere snakker bergensdialekt. Settingen er Bergen på 1700-tallet.

Følgende roller skal besettes:
Lucie (17) – lyst, langt hår
Lucie (8) – lyst, langt hår
Karen M (17)
Tilly (12)
Lars (18)
Husmor (ca. 40) – tynn, stram, bisk
Forstander (mann, ca. 40-45)
Matmor (ca. 50)

Ønsker du å være med? Send en mail til unni@olavsdatter.no i dag! Oppdraget er betalt.

Bjørneby Productions i arbeid med filmtraileren til Stina Saga. Foto: Bjørneby Productions